Οι διαιτητές στο Final 8 του Champions League

Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα ματς του final 8 του Champions League στο Ανόβερο την επόμενη εβδομάδα (6-8/6).

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της τελικής φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο πόλο. Φυσικά σε αυτούς δεν υπάρχει Έλληνας διαιτητής, λόγω της συμμετοχής του Ολυμπιακού. Επίσης δεν βρίσκουμε διαιτητή από Ιταλία, Ισπανία, Κροατία, Γερμανία και Ουγγαρία λόγω της συμμετοχής των Προ Ρέκο, Μπρέσια, Βερόνα, Μπαρτσελονέτα, Ανόβερο και Φερεντσβάρος.

Οι οκτώ διαιτητές που θα βρίσκονται στο Ανόβερο για να σφυρίξουν τα ματς είναι οι Ντερβιέ (Γαλλία), Μπερισβίλι (Γεωργία), Σβάρτ (Ολλανδία), Ιβανόφσκι (Μαυροβούνιο), Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Ναούμοφ (Ρωσία), Ράκοβιτς (Σερβία), Μαργκέτα (Σλοβενία). Να σημειώσουμε πως από την παραπάνω οκτάδα, στη Γένοβα είχαν σφυρίξει οι Ντερβιέ, Ναούμοφ, Αλεξαντρέσκου, Μαργκέτα.

Μάλιστα οι δυο τελευταίοι είχαν διευθύνει τον τελικό του Ολυμπιακού με την Προ Ρέκο και ήταν εξαιρετικοί. Θυμίζουμε πως ο Σλοβένος είναι ο ρέφερι που στέρησε από τον Ολυμπιακό το Ευρωπαϊκό το 2001 στο Ντουμπρόβνικ όταν και ακύρωσε γκολ του Χατζηθεοδώρου στο φινάλε της κανονικής διάρκειας.


Στους παρατηρητές δεν έχουμε καμία αλλαγή σε σχέση με το περσινό final 8 στην Ιταλία. Ο Ιταλός Τζιάνι Λόντζι, μαζί με τον Σέρβο Ντέγιαν Πέρισιτς και τον Ισπανό Άνχελ Μολινέρ θα είναι οι παρατηρητές των αγώνων επί Γερμανικού εδάφους. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως δεν ανακοινώθηκαν τα ματς που θα διευθύνουν οι διαιτητές. Αυτό γίνεται συνήθως παραμονή της έναρξης των αγώνων.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα