Άνετα στους «4» η Μπαρτσελονέτα, 12-7 τη Βερόνα

Καταιγιστική η Μπαρτσελονέτα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα προκρίθηκε στους «4» του Final 8 του LEN Champions League. Οι Καταλανοί ισοπέδωσαν την Ιταλική Βερόνα (12-7) και αύριο θα αναμετρηθούν με τη Φερεντσβάρος σε έναν ημιτελικό που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ένα πεντάλεπτο ήταν αρκετό για την Μπαρτσελονέτα στον σημερινό προημιτελικό με αντίπαλο τη Βερόνα. Οι Ιταλοί άντεξαν για έντεκα λεπτά (2-2) αλλά η συνέχεια ανήκε στην ομάδα της Καταλονίας.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου με ένα σερί 4-0 (!), η Μπαρτσελονέτα ξέφυγε 6-2 και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν αφού η Ισπανική ομάδα είναι έμπειρη (πέρσι βρέθηκε στην τετράδα όπου έχασε στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό) και ξέρει να διαχειρίζεται υπέρ της σκορ.

Άλλωστε στο πρώτο δίλεπτο της τρίτης περιόδου η διαφορά πήγε στα έξι γκολ (8-2) με τη Μπαρτσελονέτα να παίζει εξαιρετικά την κόντρα επίθεση. Η «σταχτοπούτα» Βερόνα το πάλεψε μέχρι το τέλος αλλά οι Ισπανοί ήταν ένα επίπεδο πάνω και πήραν άνετα την πρόκριση για τον αυριανό (7/6) ημιτελικό που θα ξεκινήσει στις 21.30.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 3-3, 3-2

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Φαμέρα 1, Γρανάδος 3, Μιράντα 1, Ταχούλ 1, Περόνε 3, Μάγιαρακ 1, Μπούστος 2.

ΒΕΡΟΝΑ: Ντι Σόμα 1, Ντράσοβιτς 1, Μιράρκι 4, Λουόνγκο 1.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα