Ώρα για μια ακόμα κούπα στο λιμάνι

Η ομάδα πόλο γυναικών αντιμετωπίζει το μεσημέρι του Σαββάτου (14/4,15:00) την Ντουναϊσβάρος στον τελικό του LEN Trophy στο Ματαρό της Ισπανίας. 

Μετά την μεγάλη του νίκη και πρόκριση επί της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Πάντοβα, ο Ολυμπιακός αναμετράται το μεσημέρι του Σαββάτου (14/4, 15:00) με την Ντουναϊσβάρος με στόχο ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Η Ντουναϊσβάρος αντιμετώπισε στον ημιτελικό την "οικοδέσποινα" Ματαρό και την απέκλεισε με 11-7.

Αυτός θα είναι ο 6ος ευρωπαϊκός τελικός σε 4 χρόνια στον οποίο μετέχει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία θα διεκδικήσει το Σάββατο τον 4ο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία της.

Παράλληλα ο αυριανός ευρωπαϊκός τελικός θα είναι για το σύλλογo ο 10ος ευρωπαϊκός τα τελευταία 4 χρόνια με την παρουσία των "ερυθρόλευκων" τμημάτων στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων να είναι συστηματική και απολύτως επιτυχημένη ενώ αποτελεί και την 3η συμμετοχή σε τελικό μέσα στην ίδια σεζόν!

Το σημερινό ημιτελικό παρακολούθησε ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Μιχάλης Κουντούρης που ταξίδεψε στην Ισπανία για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και φίλαθλοι του Ολυμπιακού που έκαναν αισθητή την παρουσία τους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα