Len Euroleague γυναικών: Πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός, 13-8 την Μεντιτεράνι

Ο Ολυμπιακός υπέταξε 13-8 την Μεντιτεράνι για την 1η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου της Β’ Φάσης της Euroleague που διεξάγεται στον Πειραιά.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague έκανε σήμερα (29/11) ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη κέρδισε την Ισπανική Μεντιτεράνι με όπλο την εξαιρετική της άμυνα.

Οι «ερυθρόλευκες» ξεκίνησαν καλά και προηγήθηκαν 3-1 και 4-1. Η Μεντιτεράνι με την εξαιρετική Ισπανίδα Ταραγκό να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα μείωσε σε 4-3.

Ακολούθησε ένα 5-0 από τα κορίτσια του Θρύλου με τη διαφορά να πηγαίνει στα έξι γκολ (9-3) ενώ στο φινάλε της τρίτης περιόδου η Μυριοκεφαλιτάκη έγραψε το 11-4.

Στην τελευταία περίοδο, ο Ολυμπιακός κατέβασε στροφές, η Μεντιτεράνι το εκμεταλλεύθηκε και με ένα επί μέρους 3-0 μείωσε σε 11-7. Με γκολ των Δούλη, Κρίστμας ο πρωταθλητής δεν έδωσε άλλα δικαιώματα για να φτάσουμε στο τελικό 13-8.

Αύριο (30/11) στις 18.30 ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Ντουναϊσβάρος με στόχο φυσικά τη δεύτερη νίκη που θα τον στείλει και στην οκτάδα της διοργάνωσης.


Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 6-1, 2-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Κρίστμας 3, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 2, Δούλη 1, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ: Ρούτγκερς, Ντουράν – Μπαλέντζια, Ντιάζ Βελάσκες, Μπλάκερ, Τόχα 1, Πρατς Ροντρίγκεζ, Εσπάρ Γ., Ταραγκό 5, Σέτο, Νταλμάσες 1, Ουνγκρία, Λιζότε, Τρόχαν Χιμένεθ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα