Γαλλία - Ελλάδα 3-13: Ζωντανή στο κυνήγι της πέμπτης θέσης

Η Εθνική ομάδα γυναικών νίκησε εύκολα τη Γαλλία με 13-3 και περιμένει το νικητή του ζευγαριού Ιταλία - Σλοβακία για την πέμπτη θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Ύστερα από ένα κακό ξεκίνημα η Εθνική ομάδα γυναικών επικράτησε της Γαλλία με 13-3 και συνεχίζει την πορεία της για την πέμπτη θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μετά από το πρώτο οκτάλεπτο (2-1), η «γαλανόλευκη» ανέβασε την απόδοση της και με γκολ των Ξενάκη και Πλευρίτου προηγήθηκε με 4-1. Στην τρίτη περίοδο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάτησε το πόδι στο γκάζι και με συνοπτικές διαδικασίες εκτόξευσε τη διαφορά στο 8-1.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Εθνική μας έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (25/1), εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ιταλία - Σλοβακία για την πέμπτη θέση της διοργάνωσης. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Ελευθερία Πλευρίτου με τρία γκολ, ενώ με δύο ακολούθησε η Τσουκαλά.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-2, 1-6, 1-3

ΓΑΛΛΙΑ (Μπρουζό): Γκάαλ, Μιγιό, Μπασελιέ, Μπουλούκμπατσι, Γκιγιέ 1, Μαχιέ,Νταλέν, Ραντοσάβλιεβιτς, Ντεσάμπ, Βερνού 2, Κλερκ, Νταλέ, Ντερεντί.

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β.1, Ελευθεριάδου , Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Μπενέκου, Κότσια, Νίνου 1, Πλευρίτου Ε. 3, Ξενάκη 3, Σταματοπούλου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα