Ένας λιγότερος κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός στον προημιτελικό του Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ στη Γένοβα θα έχει έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο. Η Σπαντάου θα παραταχθεί χωρίς το δεύτερο φουνταριστό της Στέφαν Πιέσιβατς.

Με μια σηκαντική απουσία θα παραταχθεί στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό η Σπαντάου. Η Γερμανική ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Στέφαν Πιέσιβατς.

Ο 21χρονος Μαυροβούνιος φουνταριστός στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενος Ευρωπαϊκό αγώνα που είναι ο προημιτελικός! Συγκεκριμένα 3.16 πριν από το τέλος του αγώνα Σπαντάου – Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι που ήταν βαθμολογικά αδιάφορος, ο 21χρονος Μαυροβούνιος είδε την κόκκινη κάρτα γιατί διαπληκτίστηκε με τον συμπατριώτη του και μέχρι πέρσι συμπαίκτη του, Βλάνταν Σπάιτς!

Ο Πιέσιβατς λοιπόν χάνει τον μεγάλο προημιτελικό διότι ήρθε στα χέρια με ένα πρώην συμπαίκτη του, σε έναν αγώνα χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο 21χρονος Μαυροβούνιος της Σπαντάου είναι ουσιαστικά ο δεύτερος φουνταριστός της ομάδας, αφού έρχεται από τον πάγκο για να δώσει ανάσες στον Ματέο Τσουκ. Στη φάση των ομίλων σκόραρε εννέα φορές και στα τελευταία ματς ήταν ανεβασμένος. Μάλιστα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζόλνοκ στην Ουγγαρία, έκανε μεγάλο ματς πριν από έναν μήνα. Βέβαια το ρόστερ της Σπαντάου, έτσι κι αλλιώς δεν είναι γεμάτο και η απουσία του Πιέσιβατς για τους Γερμανούς είναι σημαντική. Ιδίως όταν μιλάμε για έναν προημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα