Μαρσέιγ: Απέκτησε τον Σέρβο διεθνή Πρλαΐνοβιτς!

Ο Άντρια Πρλαΐνοβιτς, ο Σέρβος περιφερειακός της Όρβοσι, ανήκει και με τη... βούλα πλέον στο δυναμικό της Μαρσέιγ, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα.

Έναν από τους καλύτερους παίκτες πόλο στον κόσμο έκανε δικό της την Τετάρτη (29/4) η Μαρσέιγ. Ο λόγος για τον διεθνή Σέρβο περιφερειακό Άντρια Πρλαΐνοβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες μετά τη «διάλυση» της Όρβοσι, έδωσε τα χέρια με τη γαλλική ομάδα και εντάχθηκε στο δυναμικό της.

Η Μαρσέιγ δεν έχει μεν υποχρεώσεις για το γαλλικό πρωτάθλημα αφού ματαιώθηκε η σεζόν λόγω κορονοϊού, ωστόσο ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας μεγάλο στόχο τη διάκριση στο Champions League.

Η Μαρσέιγ τη σεζόν 2018-19 κατέκτησε το LEN Euro Cup και φέτος μετείχε στη φάση των ομίλων του Champions League. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η Μαρσέιγ για να πείσει τον Σέρβο διεθνή του πρότεινε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με αποτέλεσμα ο Πρλαΐνοβιτς να πει το πολυπόθητο «ναι» και να υπογράψει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σέρβος άσος πριν παίξει στην Όρβοσι, φόρεσε το σκουφάκι των Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι, Παρτιζάν, Ερυθρού Αστέρα, Προ Ρέκο, Ζόλνοκ και είναι ο μοναδικός πολίστας στην ιστορία του αθλήματος που μετρά πέντε Champions League, με τέσσερις διαφορετικές ομάδες (Παρτιζάν 2011, Προ Ρέκο 2012, 2015, Ερυθρός Αστέρας 2013 και Szolnok 2017).

Ο ίδιος ο Πρλαΐνοβιτς δήλωσε για το νέο σταθμό της καριέρας του: «Είπα το ναι στη Μαρσέιγ γιατί ο σύλλογος έχει μεγάλες προσδοκίες, καλή οργάνωση και κάθε χρόνο μεγαλώνει».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα