Ο Μάρο Γιόκοβιτς του Ολυμπιακού συμμετέχει σε δημοπρασία στην Κροατία

Ο Κροάτης άσος του Ολυμπιακού Μάρο Γιόκοβιτς συμμετέχει σε δημοπρασία στην πατρίδα του.

Ο άσος του Ολυμπιακού Μάρο Γιόκοβιτς, μία από τις μεγάλες μεταγραφές των νταμπλούχων Ελλάδας το περασμένο καλοκαίρι, συμμετέχει σε δημοπρασία στην πατρίδα του.

Ο διεθνής Κροάτης πολίστας είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στη χώρα του. Ο άσος του Ολυμπιακού λοιπόν συμμετέχει αυτές τις μέρες σε δημοπρασία κροατικής ιστοσελίδας που ασχολείται με θέματα πόλο (danče.hr), μαζί με άλλα αστέρια της χώρας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την καταπολέμηση του κορονοϊού και αξίζει να σημειώσουμε πως η δημοπρασία ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Ο Γιόκοβιτς προσφέρει το σκουφάκι που φορούσε το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όταν η Κροατία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!

Εκτός του Μάρο Γιόκοβιτς, στη δημοπρασία της κροατικής ιστοσελίδας συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο προπονητής της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ,ο άσος της Γιουγκ και συμπαίκτης του Γιόκοβιτς στην Εθνική Κροατίας Χάβι Γκαρσία, ο πρώην άσος της Γιουγκ Γιόζιπ Βρλιτς, ο σπουδαίος άσος του παρελθόντος Σαμίρ Μπάρατς, ο τερματοφύλακας της Προ Ρέκο πλέον Μάρκο Μπίγιατς, ο προπονητής πλέον της εθνικής ομάδας της Αυστραλίας και δόξα του κροατικού πόλο, Εμίλ Φάτοβιτς, και οι επίσης μεγάλοι παίκτες του παρελθόντος Ντουμπράβκο Σίμεντς, Πέρισα Μπούκιτς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα