Περιστέρι – Βουλιαγμένη 9-13: Πέρασε ο ΝΟΒ, διαμαρτύρεται ο ΓΣΠ

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 13-9 του Περιστερίου και προκρίθηκε στο final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο ανδρών. Διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης σε έναν προημιτελικό για γερά νεύρα πέρασε από το Περιστέρι και πήρε το εισιτήριο για το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο ανδρών. Το ματς ήταν ντέρμπι με το Περιστέρι να είναι μπροστά στην πρώτη περίοδο (3-2), τη Βουλιαγμένη να επιστρέφει και να περνάει μπροστά (5-6 ημίχρονο). Ο ΝΟΒ στο τρίτο οκτάλεπτο ξέφυγε και 10-7 αλλά το Περιστέρι μείωσε άμεσα σε 10-9 και 5.50 πριν από το τέλος του ματς έγινε η φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Ο Μπιτσάκος σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο νερό. Ο επόπτης τέρματος έδειξε γκολ αλλά ο διαιτητής Πολυχρονόπουλος πήρε τη φάση πάνω του, με τον Κώστα Λούδη να φωνάζει. Ακολούθησε το 11-9 (Καλογερόπουλος παραπάνω) από τη Βουλιαγμένη και τα πάντα κρίθηκαν εκεί με τον Σκουμπάκη να γράφει το 12-9 με ένα υπέροχο τέρμα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-4, 4-4, 0-3

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Φάρκας 3, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 2, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 2, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μύριλος, Μπιτσάκος Ανδ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Πάπαριτς 1, Λόζινα, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης 2, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Σπηλιόπουλος


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα