Κύπελλο Πόλο Γυναικών: Οριακά η Βουλιαγμένη 4-3 στα πέναλτι τη Γλυφάδα (κανονική διάρκεια 8-8)

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε με συνολικό σκορ 12-11 (κανονική διάρκεια 8-8) στα πέναλτι του ΑΝΟ Γλυφάδας και προκρίθηκε στο Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών στο πόλο.

Στη… ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι κρίθηκε το πρώτο εισιτήριο για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση Γυναικών. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης, που με συνολικό σκορ 12-11 (8-8 ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια, 4-3 στα πέναλτι), πήρε την μεγάλη νίκη και το πολυπόθητο εισιτήριο.

Πρωταγωνίστρια η Μαρίνα Κοτσιώνη, η γκολκίπερ του ΝΟ Βουλιαγμένης, που απέκρουσε δυο πέναλτι, αυτά που χτύπησαν οι Κούλχαας και Παναγιώτα Νίνου. Νωρίτερα η Γιαννοπούλου (ΝΟΒ) είχε βρει το δοκάρι, και ο γηπεδούχος ΑΝΟ Γλυφάδας είχε προηγηθεί.

Στη κανονική διάρκεια, έγινε μεγάλο ντέρμπι, με τις ομάδες να πηγαίνουν τέρμα-τέρμα στο δεύτερο μέρος και αφού ο ΑΝΟ Γλυφάδας ισοφάρισε σε 6-6 από 4-6 που έχανε στο ημίχρονο. Προηγήθηκε μάλιστα με την Κοντογιάννη για να φέρει το ντέρμπι και πάλι στα ίσα η Ριτζ.

Ο φιλοξενούμενος προηγήθηκε 8-7 στα 5:49 με τη Ελληνιάδη, για να ισοφαρίσει ο γηπεδούχος πάλι με την Κοντογιάννη στα 2:34 και το παιχνίδι να οδηγηθεί στα πέναλτι. Απούσα από τον ΑΝΟ Γλυφάδας ήταν η Ειρήνη Νίνου.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 3-1, 1-1, πέναλτι 3-4.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Άντι Μελιδώνη): Καρύτσα, Παναγ. Νίνου, Μουστακαρία 1, Γουλβς, Γρηγοροπούλου, Αδάμη, Αντωνιάδη 2, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας 2, Φουντωτού, Κατσώνη, Κοντογιάννη 6, Τσιάρα, Κακαϊδη, Μαδένογλου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιώση): Κοτσιώνη, Καΐάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 3, Βιδάλη, Ράιτ 1, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη 1, Μιμίδη, Αγγελίδη 1, Ε. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα