Η απάντηση του Νίκου Ξυλούρη στον Σπύρο Γιαννιώτη!

Η σημερινή τοποθέτηση του Σπύρου Γιαννιώτη, έφερε την αντίδραση του Νίκου Ξυλούρη, ο οποίος επίσης είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΚΟΕ, με την κίνηση «Κολυμπάμε Μαζί».

Η τοποθέτηση του Νίκου Ξυλούρη

«Διάβασα με προσοχή και σχολιάζω τη σημερινή δημόσια δήλωση του Σπύρου Γιαννιώτη.

Παρακολουθώ και εγώ όπως και όλοι οι συνάδελφοι στην κίνηση «Κολυμπάμε Μαζί» με ανησυχία την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα. Προσωπικά δηλώνω ότι συντάσσομαι με τις επιλογές της Πολιτείας να πάρει δραστικά μέτρα για να μη θέσει σε κίνδυνο τη ζωή τη δική μας και των συμπολιτών μας. Ξέρουμε όλοι, ότι αυτή η δύσκολη και όχι ευχάριστη για όλους μας απόφαση, πάρθηκε με βάση τα επιστημονικά δεδομένα και τις συστάσεις της Επιτροπής ειδικών με στόχο να περιοριστεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Η ίδια πρακτική εξ άλλου σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των κολυμβητήριων, εφαρμόστηκε πρόσφατα σχεδόν σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Το σχόλιο του Σπύρου Γιαννιώτη για την αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων

Προφανώς, όσοι από εμάς έχουμε πραγματική εμπειρία από τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς των σωματείων, θέλουμε για να επιβιώσουμε και οικονομικά, να λειτουργήσουν τα κολυμβητήρια και βέβαια να ξαναδούμε τα χαμόγελα των παιδιών στις πισίνες.

Είμαστε όμως αναγκασμένοι να συνταχθούμε, όσο και αν δεν είναι ευχάριστο, έως το τέλος Νοεμβρίου 2020, με τις απόψεις των ειδικών, που βέβαια δεν μπορεί να είναι αντικείμενο αντιπαράθεσης ή στείρας αντιπολίτευσης.

Τελειώνοντας, εκτιμώ ότι όσοι από εμάς έχουμε υπηρετήσει και προσφέρει στον χώρο, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κάνουμε δημόσια δηλώσεις σε τόσο σοβαρά θέματα για να μη δημιουργούμε σύγχυση με διφορούμενες απόψεις, και να καταθέτουμε την ξεκάθαρη άποψη μας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα