Πάλη: Για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Πρεβολαράκη

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Πάλης 2020 προκρίθηκε η Μαρία Πρεβολαράκη.

Η Μαρία Πρεβολαράκη θα διεκδικήσει αύριο (15/12) το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πάλης 2020 που γίνεται στο Βελιγράδι.

Η Πρεβολαράκη επικράτησε στα προημιτελικά με 4-0 της Τουρκάλας Γετγκίλ στα ημιτελικά της Λευκορωσίδας Σιντάκοβα επίσης με 4-0.

Αντίπαλός της στον τελικό των 53κ. θα είναι η Ζάσινα με την οποία η Πρεβολαράκη είχε μοιραστεί το Νοέμβριο στο διεθνές τουρνουά της Πολωνίας το χάλκινο μετάλλιο. Μάλιστα τότε είχε νικήσει με 3-0.

Η ψυχολογική φόρτιση της Πρεβολαράκη πριν τους αγώνες ήταν μεγάλη. Ο αδερφός της Γιώργος, λίγες ώρες πριν διαγνώστηκε με κορονοϊό, όπως και ο Γιώργος Πιλίδης, ενώ ο Μιχάλης Ιωσηφίδης τραυματίστηκε στα ρεπεσάζ.

Παρόλα αυτά η Πρεβολαράκη έμεινε συγκεντρωμένη, δεν άφησε κανένα περιθώριο στις αντίπαλές της και έφτασε πανηγυρικά στον τελικό.

Στην άλλη ελληνική συμμετοχή της ημέρας ο Μιχάλης Ιωσηφίδης στάθηκε άτυχος. Ο Ελληνας πρωταθλητής τραυματίστηκε στα πλευρά στο παιχνίδι με τον Ντζουζουπβέκοφ (Κιργιζία) και αποσύρθηκε. Δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα το σκορ ήταν 2-2. Ο Ιωσηφίδης είχε τραυματιστεί λίγο νωρίτερα αλλά έσφιξε τα δόντια, ωστόσο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα κι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 97κ..


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα