Τζούντο: Νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας ο Μιχαηλίδης

Τον Δημήτρη Μιχαηλίδη ανέδειξαν νέο πρόεδρο της ΕΟΤ οι εκλογές που διενεργήθηκαν σήμερα (29/3) στο πλαίσιο της τακτικής γενικής συνέλευσης της ομοσπονδίας τζούντο.

Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο από το μεσημέρι της Δευτέρας (29/3). Ο μέχρι πρότινος ταμίας της ομοσπονδίας διαδέχεται στην προεδρία της ΕΟΤ τον Γιάννη Καφενταράκη.

Για την εκλογή νέου προέδρου και μελών του διοικητικού συμβουλίου ψήφισαν ηλεκτρονικά -μέσω της «Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ»- συνολικά 63 εγγεγραμμένοι και βρέθηκαν 63 έγκυρα ψηφοδέλτια. Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης στις αρχαιρεσίες για εκλογή νέου προέδρου συγκέντρωσε 42 ψήφους έναντι 21 του Βίκτορα Σιώπη.

Στο 14μελές ΔΣ εξελέγη εκτός του Μιχαηλίδη και ο Σιώπης ως υποψήφιος πρόεδρος που συγκέντρωσε ποσοστό ψήφων μεγαλύτερο του 25%, καθώς και οι παρακάτω υποψήφιοι (σε παρένθεση οι ψήφοι τις οποίες έλαβαν):

Αντωνίου Χρήστος (31), Βάγιας Κωνσταντίνος (31), Αποστολάκης Θεοχάρης (29), Ηλιάδης Διονύσιος (29), Χαμογιωργάκης Θεμιστοκλής (29), Στεφανίδου Βαλεντίνα (28), Καφενταράκης Ιωάννης (27), Καπόλας Αλέξιος (26), Μουρουζίδου Βιολέτα (26), Σωτηρόπουλος Δημήτριος (25), Βαρότση Στεφανία (24), Γαϊτάνης Ιωάννης (24), Παπαδόπουλος Αλέξιος (24).

Τακτικός εκπρόσωπος της ΕΟΤ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εξελέγη ο Διονύσιος Ηλιάδης με 39 ψήφους έναντι 20 του Ευάγγελου Σουφλέρη και αναπληρωματικός ο Κωνσταντίνος Βάγιας με 38 ψήφους έναντι 20 του Βίκτορα Σιώπη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα