Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης εφήβων: Πέμπτη θέση για τον Ντούνια με ήττα στον μικρό τελικό (6-7)

Πέμπτος στην Ευρώπη αναδείχθηκε ο Έλληνας παλαιστής Νίκος Ντούνιας, αφού ηττήθηκε στον μικρό τελικό και έχασε την ευκαιρία να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων.

Την πέμπτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης εφήβων, που διεξάγεται στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας, κατέκτησε ο Νίκος Ντούνιας.

Στην κατηγορία των 130 κιλών ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε τον Πολωνό Βαβρζίνζικ και μετά από έναν δραματικό μικρό τελικό ηττήθηκε με 6-7.

Ο αγώνας ήταν για γερά νεύρα και ο Ντούνιας είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του. Ωστόσο κάποιες κακές διαιτητικές αποφάσεις έκριναν ουσιαστικά το αποτέλεσμα. Η 5η θέση για τον Έλληνα πρωταθλητή αποτελεί αναμφίβολα επιτυχία, αλλά η εξέλιξη της αναμέτρησης έδειχνε ότι άξιζε το χάλκινο μετάλλιο.

Από την πλευρά του στα 67 κιλά ο Νίκος Καλαϊδόπουλος ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον Ρώσο Ιμαντάεφ και αποκλείστηκε.

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει έτσι με ένα ασημένιο μετάλλιο και δύο πέμπτες θέσεις στις αποσκευές της, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση, ενώ στην ελευθέρα η χώρα μας κατέλαβε τη 10η θέση.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα