Ανοιχτή θάλασσα: Πέμπτος ο Κυνηγάκης στην Οχρίδα

Ο Άλκης Κυνηγάκης συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στην ανοιχτή θάλασσα. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και την πέμπτη θέση, τερμάτισε πέμπτος στα 10 χιλιόμετρα στην Οχρίδα.

Την 5η θέση κατέλαβε ο Άλκης Κυνηγάκης στον πρώτο αγώνα (Leg 1) 10 χιλιομέτρων της φετινής σειράς του Κυπέλλου μαραθώνιας κολύμβησης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN Open Water Swimming Cup), που έγινε το Σάββατο (14/8) το απόγευμα στην Οχρίδα.

Στον αγώνα μετείχαν τελικά 12 κολυμβητές, από τους 17 που είχαν δηλώσει συμμετοχή και ο Έλληνας πρωταθλητής, 5ος Ολυμπιονίκης του Τόκιο, έκανε καλή κούρσα, κατάφερε να κρατηθεί από την αρχή μέχρι το τέλος στο γκρουπ των πρωτοπόρων, αλλά τελικά τερμάτισε 5όσο, σε 2ώρ:11.09.0, λίγα δευτερόλεπτα πίσω από τα μετάλλια.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γάλλος Μάρκ Αντουάν Ολιβιέ με 2ώρ.:10.55.6, το ασημένιο ο Ιταλός Ντάριο Βεράνι 2ώρ.10.56.7 και το χάλκινο ο Γερμανός Φρατς 2ώρ:11.00.4.

Η ουσία είναι πως ο Κυνηγάκης είναι σε καλή κατάσταση, είναι ψηλά, στην πρώτη δεκάδα και δείχνει πως η εμφάνισή του στο Τόκιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα επιστρέψει στην πατρίδα μας, μαζί με τον προπονητή του Βαγγέλη Κοζομπόλη και θα ετοιμάσουν τα πλάνα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα