Ιστιοπλοΐα: Μετ' εμποδίων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όπτιμιστ Κ13 στον Βόλο

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν και στον Βόλο προκαλούν κωλύματα στους νεαρούς ιστιοπλόους και στους διοργανωτές τού εν εξελίξει Πανελληνίου Πρωταθλήματος Όπτιμιστ Κ13, το οποίο ολοκληρώνεται αύριο (10/9).

Σε εξέλιξη βρίσκεται στον Βόλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όπτιμιστ Κ13, το οποίο διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου και Αργοναύτες υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 224 σκάφη από ομίλους όλης της χώρας.

Οι καιρικές συνθήκες (στην αρχή άπνοια και μετά βροχή) έχουν δυσκολέψει τους διοργανωτές και τους αθλητές και μέχρι τώρα έχουν γίνει δύο ιστιοδρομίες.

Στα αγόρια τρέχουν 154 σκάφη και προηγείται ο Γεώργιος Καλλιβρούσης του ΝΟ Άνδρου με 2 βαθμούς ποινής. Ακολουθούν ο Ορέστης Βαλιάδης του ΝΟΒ με 3 β.π. και ο Ιάσων Παναγόπουλος του ΑΝΟΓ με 4 β.π.

Στα 70 κορίτσια πρώτη είναι η Αθηνά Σουλιώτη του ΝΟΠΦ με 4 βαθμούς ποινής. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Δέσποινα Θεοδωρακοπούλου του ΟΦ Θαλάσσης με 5 β.π. και στην τρίτη η Κωνσταντίνα Ραγκούση του ΝΟ Πάρου με 7 β.π.

Το πρωτάθλημα, που μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της ΕΙΟ στο youtube, ολοκληρώνεται το απόγευμα της Παρασκευής (10/9).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα