Πάλη: Η κλήρωση των Ελλήνων στην ελευθέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βετεράνων

Ξεκινά σε λίγες ώρες το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης βετεράνων στο Λουτράκι και τη Δευτέρα (18/10) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στο στιλ της ελευθέρας. Διαβάστε τους αντιπάλους που καλούνται να ξεπεράσουν οι Έλληνες παλαιστές.

Τα πάντα είναι έτοιμα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης βετεράνων, το οποίο ξεκινά την Τρίτη (19/10) στο Λουτράκι. Στο τρίτο μεγάλο διεθνές ραντεβού που φιλοξενεί η Ελλάδα στο άθλημα θα αγωνιστούν περίπου 750 αθλητές από 50 χώρες.

Τη Δευτέρα (18/10) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τις κατηγορίες της ελευθέρας πάλης και μάλιστα προέκυψε και ένας ελληνικός «εμφύλιος».

Στην Α' κατηγορία και στα 70 κιλά ο Ευθύμης Τσερεπάς κληρώθηκε στον προκριματικό γύρο με αντίπαλο τον Τούρκο Σερκάν Σεν.

Στη Β' κατηγορία και τα ίδια κιλά ο Αλλάχ Γκολιπούρ θα αγωνιστεί απευθείας στον προημιτελικό με αντίπαλο τον Ιρανό Γιασμίντ Φαζελικελισβάρι.

Στα 78 κιλά ο Δημήτρης Κουρέντζης θα διασταυρωθεί με τον Ρώσο Γ. Πίλιεφ στον πρώτο γύρο.

Στα 88 κιλά ο Φίλιππος Μαρκάκης κληρώθηκε με τον Αμερικανό Σ. Κινγκ.

Στα 130 κιλά θα έχουμε ελληνικό «εμφύλιο», καθώς κληρώθηκαν αντιμέτωποι ο Σπύρος Κουρσάρης και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στα προημιτελικά.

Στην ίδια κατηγορία ο Αποστόλης Στάμος θα περιμένει τον αντίπαλό του από τον αγώνα του Πολωνού Μπούγιοτσεκ με τον Ιρανό Νταρζινεζάντρ.

Στη Γ' κατηγορία και στα 78 κιλά ο Μανώλης Καραβάνος θα αγωνιστεί στα προημιτελικά με τον Σ. Ζολντάγεφ από το Καζακστάν.

Τέλος, στα 88 κιλά ο Εμζάριος Μπετινίδης θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Ουκρανό Γκάβριλετς.

Συνολικά 20 Έλληνες θα συμμετέχουν στη διοργάνωση, με τους υπόλοιπους να μπαίνουν τις επόμενες ημέρες στις κατηγορίες της ελληνορωμαϊκής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα