Έμαθε την αντίπαλο της στο Πανευρωπαϊκό Πάλης η Μαρία Πρεβολαράκη!

Η κλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωτάθλημα Πάλης έφερε απέναντι στην Μαρία Πρεβολαράκη στον πρώτο γύρο της κατηγορίας των 53 κιλών την Γαλλίδα Ντεμπιέν, ενώ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμαθε και τους πιθανούς αντιπάλους την στην συνέχεια της διοργάνωσης

Την αντίπαλο στον πρώτο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης της Βουδαπέστης έμαθε η Μαρία Πρεβολαράκη, αλλά και τις πιθανές, εφόσον μακροημερεύσει στη διοργάνωση (όπως αναμένεται).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που είναι η μεγάλη ελπίδα των Ελληνικών χρωμάτων για ένα ακόμη μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό - μετά από το χρυσό του Κουγιουμτζίδη, την Τρίτη (29/03) - θ' αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο των 53 κιλών την Γαλλίδα Ντεμπιέν.

Απέναντι της η κορυφαία Ελληνίδα στα χρονικά του αθλήματος θεωρείται φαβορί.

Το ίδιο ισχύει για την επόμενη αντίπαλο που θα περιμένει την Πρεβολαράκη αν προκριθεί, η οποία θα είναι η Μολδαβή Λέορντα.

Μετά ακολουθεί ο ημιτελικός όπου θα έχει πιο δύσκολο έργο απέναντι είτε στην Τουρκάλα Γετζίλ , είτε με την Γερμανίδα Βεντλ.

Η Πρεβολαράκη, η οποία έχει ήδη στην συλλογή της τρία αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια στην διοργάνωση ψάχνει, πλέον, το παρθενικό της χρυσό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα