Άρση Βαρών: Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τίμησε τον Πύρρο Δήμα!

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Άρσης Βαρών τιμήσε τον Πύρρο Δήμα για τη, διαχρονική, προσφορά του στο άθλημα, τόσο ως αθλητής, όσο και ως παράγων

Το τιμώμενο πρόσωπο από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, κατά τη διάρκεια του Κογκρέσου που διεξήχθη στο Δυρράχιο της Αλβανίας και πριν το 100ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (27/5-5/6) που διοργανώνουν τα Τίρανα ήταν ο Πύρρος Δήμας.

Ο οποίος έλαβε την ύψιστη διάκριση για την προσφορά του στο άθλημα το βραβείο «Gold Collar for Sporting Merit»

Ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας και τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης παρέλαβε το βραβείο τόσο για την αγωνιστική του παρουσία (που τον κατατάσσει στους θρύλους του αθλήματος) όσο και για την γενικότερη δράση του από διαφορετικά πόστα.

«Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση στην Ευρώπη, είναι επίσης μια σημαντική στιγμή για την οικογένεια της Άρσης Βαρών, την ευρωπαϊκή οικογένεια, να δείξει ενότητα και αλληλεγγύη. Χρειαζόμαστε να είμαστε όλοι ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που περνάει το άθλημά μας. Μόνο με ενότητα, συνεργασία και ακολουθώντας τις οδηγίες θα τοποθετήσουμε την Άρση Βαρών εκεί που της αρμόζει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για το πολύτιμο βραβείο που ήρθε 18 χρόνια μετά την ημέρα που άφησα τα παπούτσια μου στην πλατφόρμα! Είναι τιμή για μένα να λαμβάνω αυτό το βραβείο, αυτές τις σημαντικές μέρες. Με παρακινεί να κάνω ό,τι μπορώ για το αγαπημένο μας άθλημα.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι πρέπει να αφήσουμε το παρελθόν και να εστιάσουμε στο μέλλον και όλοι μαζί να στηρίξουμε το άθλημα που όλοι υπηρετούμε και αγαπάμε! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ», δήλωσε μετά τη βράβευση του ο συγκινημένος ο Πύρρος Δήμας


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα