Καρβούνης στο «ΦΩΣ»: «Στόχος να κατακτήσω ξανά το χρυσό μετάλλιο»

Ο πρωταθλητής του ταεκβοντό, Τριαντάφυλλος Καρβούνης, μίλησε στο «ΦΩΣ» ενόψει της συμμετοχής του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

Σε ρυθμούς Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κινείται το ελληνικό ταεκβοντό. Η διοργάνωση διεξάγεται στο Κόπερ της Σλοβενίας και αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει μεταξύ άλλων και ο Τριαντάφυλλος Καρβούνης.

Ο πρωταθλητής του ταεκβοντό διαθέτει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος κατακτώντας μία σειρά από σημαντικές διακρίσεις. Λίγο πριν ριχτεί στη μάχη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Καρβούνης μίλησε στο «ΦΩΣ» για τον στόχο που έχει θέσει.

Ο ταλαντούχος αθλητής στις τελευταίες δύο διοργανώσεις κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του, ενώ αναδείχθηκε ισάριθμες φορές πολυτιμότερος αθλητής του τουρνουά.

Με αφορμή τη συμμετοχή του ο Καρβούνης δήλωσε στο «ΦΩΣ»: «Στόχος μου είναι να κατακτήσω για τρίτη συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -71 κιλών, καθώς και τον τίτλο του πολυτιμότερου αθλητή. Σύμμαχος στην προσπάθειά μου θα είναι η προπονήτριά μου Βασιλική Κουσαρίδου που μου έχει σταθεί και με έχει αναδείξει σαν αθλητή, καθώς μαζί έχουμε καταφέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα