Κορυφαίος στην πυγμαχία ο Ολυμπιακός για το 2018!

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα με βάση τη γενική βαθμολογία της σεζόν η οποία ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας. 

Η Γενική Βαθμολογία του 2018, προκύπτει αθροιστικά από τους βαθμούς που συγκέντρωσε ο σύλλογος του Πειραιά από τη συμμετοχή στα Εθνικά Πρωταθλήματα, τα Κύπελλα Πόλεων και τις Διεθνείς Διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα μεταξύ 85 συλλόγων συγκεντρώνοντας 133 βαθμούς, οι οποίοι προήλθαν από τους 97 βαθμούς που κερδήθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, τους 8 βαθμούς από τους Διεθνείς Αγώνες και τους 28 βαθμούς από τα Κύπελλα.

Υπολείπεται στη 2η θέση με 12 βαθμούς διαφοράς (121) ο Παναθηναϊκός, ακολουθεί ο ΠΑΟΚ στην 3η θέση με 111 βαθμούς και την πρώτη τετράδα συμπληρώνει η Παναχαϊκή με 82 βαθμούς.

Η «back 2 back» κατάκτηση του πρωταθλήματος Εlite Aνδρών και της 1ης θέσης στη Γενική βαθμολογία για δεύτερη διαδοχική χρονιά πιστοποιούν και επιβεβαιώνουν την «ερυθρόλευκη» κυριαρχία του Θρύλου στα ρινγκ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα