Ο ολυμπιονίκης Μάμαλος πουλάει τα μετάλλιά του για να κάνει επέμβαση!

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο προέβη σε αυτή την κίνηση προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την εγχείριση στην οποία πρέπει να υποβληθεί. Η φορτισμένη ανάρτηση του φίλου και συναθλητή του Μανώλη Στεφανουδάκη, που βάλλει κατά της Πολιτείας.

Σοκαριστική και ιδιαίτερα στενάχωρη εξέλιξη με τον Παύλο Μάμαλο, τον «χρυσό» Παραολυμπιονίκη του Ρίο στην άρση βαρών, ο οποίος αναγκάζεται να θέσει προς πώληση τα μετάλλια που κατέκτησε σε τρεις συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο λόγος είναι ότι πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που απαιτεί αρκετά χρήματα, έτσι ευελπιστεί πως θα συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται μέσω αυτής της κίνησης.

Διαψεύδει ο Μάμαλος, αλλά τον διαψεύδουν τα social media

Την είδηση γνωστοποίησε μέσω διαδικτυακής ανάρτησης ο φίλος και συναθλητής του Μανώλης Στεφανουδάκης, ο οποίος σημείωσε στο συγκινησιακά φορτισμένο ποστ:

«Έτσι είναι. Όταν φτάνεις στο αεροδρόμιο, όταν σε καλούνε στο προεδρικό μέγαρο, όταν σε καλούνε στη Βουλή και για τον κάθε επικεφαλής κόμματος είσαι ο ήρωας του… Και να βγάλω μια φωτογραφία δίπλα σου, και να ποστάρουμε στο κάθε site, για να πούμε ότι είμαι δίπλα σου και σε στηρίζουμε και όταν έρθει η δύσκολη στιγμή όπως τώρα του Παύλου δε σε γνωρίζει κανείς. Ελλάδα το μεγαλείο σου!».

ΠΗΓΗ: ekriti.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα