Ποδηλασία: Πρώτος στη Ρουμανία ο Αντωνιάδης

Την πρώτη θέση στον διεθνή αγώνα που έγινε στη Σάμοβα της Ρουμανίας κατέλαβε ο Δημήτρης Αντωνιάδης.

Άλλη μία πρωτιά στην καριέρα του κατέκτησε ο Δημήτρης Αντωνιάδης, ο οποίος πρόσθεσε τριάντα πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας ορεινής ποδηλασίας, να δώσει το παρών στο Τόκιο 2020, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με χρόνο 1:26.08 ο 27χρονος ποδηλάτης κατάφερε να τερματίσει πρώτος από όλους στον διεθνή αγώνα που έγινε στη Σάμοβα της Ρουμανίας.

Τον Έλληνα αθλητή ακολούθησαν στο βάθρο ο Γάλλος Ρέμι Ντουίσνε (1:28.43) και ο Ρουμάνος Έντε-Κάρολι Μολνάρ (1:30.43). Στις υπόλοιπες συμμετοχές ο Χαρούν Μολλά ακολούθησε τέταρτος ενώ στην έκτη θέση ολοκλήρωσε τις προσπάθειες του ο Ηλίας Τσορτουκτσίδης.

Σημαντικούς βαθμούς έδωσε και ο Περικλής Ηλίας μιας και κατετάγη δέκατος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα marathon, που διεξήχθη στο Γκρέχεν της Ελβετίας, με χρόνο 4:24.25. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Χέκτορ Λεονάρντο Παέζ Λεόν από την Κολομβία με 4:17.58, δεύτερος ήρθε ο Τσέχος Κριστιάν Χούκεκ (4:18.24) και τρίτος ο Ιταλός Σαμουέ Πόρρο (4:19.11).

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα των ποδηλατών μας η Εθνική μας ομάδα πρόσθεσε 94 βαθμούς και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κόντρα στις Ρουμανία, Σλοβακία και Πολωνία που διεκδικούν μία θέση για το εισιτήριο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα