Ξιφασκία: Πρωτιά και θετικές παρουσίες για τον Ολυμπιακό

Θετική ήταν η παρουσία των αθλητριών του τμήματος Ξιφασκίας του Ολυμπιακού, στο Κύπελλο Ελλάδας Σπάθης Νεανίδων που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α.

Θετικό ήταν το πρόσημο του τμήματος ξιφασκίας του Ολυμπιακού, στο Κύπελλο Ελλάδας Σπάθης Νεανίδων που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτέλεσαν οι: Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου, Ελένη Φαναριώτη, Νικολέτα Φραγκοπούλου, Μαρίλια Χαντζοπούλου.

Στη φάση των ομίλων, η Κωνσταντακοπούλου σημείωσε 5 νίκες σε 5 αγώνες, η Φαναριώτη 3 νίκες σε 5 αγώνες, η Φραγκουπούλου 2 νίκες ενώ η Χαντζοπούλου δεν κατάφερε να πετύχει νίκη, στην πρώτη της παρουσία.

Στη συνέχεια και για την φάση των «16» η Φαναριώτη αποκλείστηκε σε ένα δυνατό αγώνα με σκορ 15-13 από την Χατζάκου (Εκπ. Κωστέα Γείτονα), η Φραγκοπούλου από την Γώγου (ΠΓΣ) με 15-9.

Η Κωνσταντακοπούλου είχε προκριθεί χωρίς αγώνα στους «16» και αντιμετώπισε μέχρι να φτάσει στον τελικό κατά σειρά τις: Γερονίκου (Βικτόρια) 15-11, Παπαθεοδώρου (Εκπ. Κωστέα Γείτονα) 15-13 και Θεοδώση (ΑΕΚ) 15-11.

Στον τελικό αντιμετώπισε την Γαζεπίδη όπου και κέρδισε με 15-9, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Η ταλαντούχα αθλήτρια έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και παρότι είχε ένα τραυματισμό την τελευταία εβδομάδα, κατάφερε ανταπεξέλθει και να σηκώσει το κύπελλο.

Την ερχόμενη εβδομάδα 4-7/11 ταξιδεύει με τον προπονητή του τμήματος Γιώργο Τσουρούτα για την Ουγγαρία όπου θα συμμετάσχει στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της σεζόν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα