Κόνορ ΜακΓκρέγκορ για κορονοϊό: «Αυτός ο ηλίθιος, γ...ος ιός!»

Ο γνωστός σταρ του MMA, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, θρηνεί τον θάνατο της αγαπημένης θείας του Αν Μουρ, ένα ακόμη θύμα του κορονοϊού, και ξεσπάει στο διαδίκτυο. Διαβάστε τη «θυμωμένη» ανάρτησή του.

Ο νέος κορονοϊός που θερίζει τον πλανήτη «χτυπάει» αδιακρίτως και ο κόσμος του αθλητισμού δεν αποτελεί εξαίρεση.

Νεότερο θύμα του Covid-19 η οικογένεια του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, του πασίγνωστου αθλητή του ΜΜΑ, ο οποίος θρηνεί τον χαμό της αγαπημένης θείας του Αν Μουρ, που έχασε τη ζωή της έχοντας προσβληθεί από τον φονικό ιό.

Ο 31χρονος Ιρλανδός ξέσπασε με ποστάρισμά του στο διαδίκτυο, στο οποίο εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο της αδελφής της μητέρας του. Μάλιστα, ο ΜακΓκρέγκορ έμαθε τα δυσάρεστα νέα λίγο πριν βγει «στον αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία φυσικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Πήρα την οικογένεια μου μαζί στο στούντιο. Καθόμουν στην καρέκλα, λίγο πριν βγω στον αέρα σε πρωινό τοκ-σόου, όταν έλαβα ένα τηλεφώνημα που με ενημέρωσε ότι η αγαπητή μου θεία Αν είχε πεθάνει. Η καημένη, η μικρή αγαπημένη μου θειούλα. Η αδελφή της μάνας μου. Αυτός ο γαμ….ς ιός. Τι στο διάβολο συμβαίνει», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο ΜακΓκρέγκορ.

Δείτε το ποστ του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα