Το μήνυμα της Στεφανίδη για τη Φλόγα και για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο (vid)

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν η τελευταία λαμπαδηδρόμος στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακή Φλόγας. Το μήνυμά της...

Μία στιγμή τιμής για έναν αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν αυτή που είχε η Κατερίνα Στεφανίδη σήμερα, καθώς παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Λόγω των συνθηκών που βιώνει όλη η Ευρώπη με τον κορονοϊό, η τελετή παράδοσης έγινε χωρίς την παρουσία του κόσμου. Καθόλου όμορφη στιγμή, αλλά έπρεπε για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Και η ίδια η Στεφανίδη με ανάρτηση της στο προσωπικό της instagram τόνισε πως η τελετή παράδοσης της Φλόγας ήταν πολύ διαφορετική.

Ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή αν θα μετατεθούν!

Η Κατερίνα Στεφανίδη ανάρτησε δήλωση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αμέσως μετά την συμμετοχή της ως τελευταίας λαμπαδηδρόμου στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο «Τόκιο 2020» η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς κοινό στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Μπρούκλιν Νετς: «Οι παίκτες είχαν συμπτώματα»

Η δημοσίευση της:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας για το Τόκιο 2020. Κανονικά πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων και των Ολυμπιακών Αξιών. Λόγω των σημερινών συνθηκών σε όλο τον κόσμο η πρωινή τελετή ήταν πολύ διαφορετική. Ας αποτελέσει η σημερινή μέρα μια αχτίδα ελπίδας και αλληλεγγύης στον κόσμο μέσω του Ολυμπισμού».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα