Φέντερερ: Επιστροφή το 2021! (pic)

Ο Ρότζερ Φέντερερ με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσo κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε πως θα επιστρέψει στη δράση στις αρχές του 2021.

Ο Ρότζερ Φέντερερ με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε πως θα επιστρέψει στη δράση στις αρχές του 2021.

Ο Ελβετός τενίστας έκανε γνωστό πως υποβλήθηκε εκ νέου επέμβαση στο δεξί γόνατο και θα μείνει σίγουρα εκτός μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές του 2021.

«Αγαπητοί φίλαθλοι, ελπίζω να παραμένετε υγιείς και ασφαλείς. Πριν μερικές εβδομάδες, έχοντας ένα πισωγύρισμα στην αρχική μου αποθεραπεία έκανα μια επιπρόσθετη γρήγορη αρθροσκοπική επέμβαση στο δεξί γόνατο. Τώρα, όπως περίπου πριν τη σεζόν 2017, σκοπεύω να πάρω τον απαραίτητο χρόνο για να είμαι 100% έτοιμος να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Θα μου λείψουν πολύ οι φίλαθλοι και το tour, αλλά ανυπομονώ να τους όλους στο tour στις αρχές του 2021» έγραψε ο Ρότζερ Φέντερερ.

Φυσικά η αναφορά του στο 2017 δεν είναι τυχαία, αφού πριν από τρία χρόνια, οι περισσότεροι είχαν βιαστεί να βάλουν τέλος στην καριέρα του Φέντερερ ωστόσο εκείνος όχι μόνο συνέχισε αλλά κατάκτησε και δυο Grand Slam. Τώρα μένει να φανεί εάν η διακοπή λόγω του κορονοϊού, θα τον βοηθήσει έτσι ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού και να επιστρέψει έτοιμος αν διεκδικήσει εκ νέου τίτλους.

Ο Φέντερερ είχε υποβληθεί σε πρώτη επέμβαση στο γόνατο μετά το τέλος του Australian Open αλλά δεν έχασε αγώνες καθώς ύστερα από λίγο καιρό είχαμε τη διακοπή λόγω της πανδημίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα