Οριστικό, ο Γιαννακόπουλος παίρνει τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ

Προχωρούν οι διαδικασίες για το "μπάσιμο" του ισχυρού άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, με την προκήρυξη εκλογών στο έκτακτο συμβούλιο της Πέμπτης (24/5).

Δεδομένη είναι πλέον η ανάληψη των διοικητικών ηνίων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού ΠΑΟ προχωράει ήδη τις απαιτούμενες διεργασίες και είναι χαρακτηριστικό ότι η επικείμενη είσοδός του στα διοικητικά θα είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης στο έκτακτο συμβούλιο που συγκάλεσε για την Πέμπτη (24/5) η προσωρινή διοίκηση Πλυτά στον Ερασιτέχνη.

Στο εν λόγω συμβούλιο θα προκηρυχθούν εκλογές και θα οριστικοποιηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής της διαδικασίας. Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να διεξαχθούν οι εκλογές το συντομότερο δυνατό και ήδη γίνονται κινήσεις για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου που θα ζητήσει την ψήφο των μελών του συλλόγου.

Πέρα από τη δεδομένη αναδιοργάνωση του Ερασιτέχνη, την οικονομική του εξυγίανση και την ενδυνάμωση των τμημάτων του, εκτιμάται επίσης ότι η κίνηση Γιαννακόπουλου σχετίζεται άμεσα και με την ανάμειξή του στο πρότζεκτ "Athens Alive", στο οποίο θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο το ΟΑΚΑ.

Τα λένε Παϊρότζ και Αλαφούζος

Σημαντικό ραντεβού με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα έχει την Πέμπτη (24/5) ο Γιάννης Αλαφούζος. Την Τετάρτη (23/5) ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας είχε συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη, όπως και με ανθρώπους της Delloitte προκειμένου να διαπιστώσει πως προχωρά ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πέρα από το ραντεβού με τον Αλαφούζο, ο Παϊρότζ ίσως να συναντηθεί την ίδια μέρα και με τον Νίκο Νταμπίζα, όπως και να επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο των "πρασίνων" στο Κορωπί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα