Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο: Έτοιμη η Εθνική ομάδα

Έτοιμοι να πετάξουν ψηλά είναι οι αθλητές και αθλήτριες των Εθνικών ομάδων του τραμπολίνο.

Έτοιμοι να πετάξουν ψηλά είναι οι αθλητές και αθλήτριες των Εθνικών ομάδων του τραμπολίνο, που θα συμμετάσχουν στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, από την Πέμπτη (09/11) έως και την Κυριακή (12/11).

Στο ατομικό τραμπολίνο ανδρών θα αγωνιστούν οι Μάριος Γράψας, Στέφανος Κακογιάννης, Απόστολος Παπαδάτος, Νεκτάριος Παπαδάτος, στο ατομικό τραμπολίνο γυναικών αλλά και στο συγχρονισμένο γυναικών ως ζευγάρι θα πάρουν μέρος οι Λίλα Κασάπογλου, Αναστασία Παπαδημητρίου, ενώ στον ακροβατικό διάδρομο γυναικών θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους οι Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, Αγγελική Άννα Ζορμπά, Ελένη Κοπανέλη, Μαργαρίτα Δανάη Πατέρα. Στο διπλό μίνι τραμπ ανδρών, μαζί με τους αδερφούς Απόστολο Παπαδάτο, Νεκτάριο Παπαδάτο θα συμμετάσχει το τρίτο μέλος της οικογένειας Ιωάννης Φανούριος Παπαδάτος καθώς και ο Στέφανος Κακογιάννης και τέλος στο διπλό μίνι τραμπ γυναικών έχει δηλωθεί η Κατερίνα Τσαμπίκα Καλέγκα.

Το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα έχει χαρακτήρα προ-Ολυμπιακού τουρνουά, καθώς οι οκτώ φιναλίστ του ατομικού τραμπολίνο, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, θα πάρουν την απευθείας πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα