Από το Survivor στις πισίνες ο Δρυμωνάκος

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων μετείχε την Παρασκευή (25/5) ο Γιάννης Δρυμωνάκος, στην επιστροφή του στα κολυμβητήρια μετά την εμπειρία του στο Survivor, παίρνοντας μάλιστα την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Masters. 

Στις πισίνες επέστρεψε ο Γιάννης Δρυμωνάκος λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης Survivor! Ο Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης μετείχε την Παρασκευή (25/5) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων (Masters) που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, στην πρώτη του επαφή με το νερό μετά την... περιπέτειά του στον Άγιο Δομίνικο.

Λαμβάνοντας μέρος στο αγώνισμα των 400μ. μεικτή, ο σπουδαίος αθλητής κατόρθωσε να τερματίσει πρώτος στην κούρσα του, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 4:39:25 κι εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters που θα διεξαχθεί από 2 ως 7 Σεπτεμβρίου στη Σλοβενία.

Μετά την απονομή ο ίδιος δήλωσε: «Νιώθω ικανοποιημένος που για μια ακόμη φορά έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό , πετυχαίνοντας μια πολύ καλή επίδοση. Πλέον, συνεχίζουμε όλο το καλοκαίρι τη σκληρή προετοιμασία με στόχο το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Masters το Σεπτέμβριο!».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα