Τρεμπλ και στην κολύμβηση ο Θρύλος!

Ένας ακόμη τίτλος ή για να ακριβολογούμε τρεις ακόμη «κούπες» κατέληξαν σήμερα το απόγευμα σε «ερυθρόλευκα» χέρια με τον Ολυμπιακό να κάνει το τρεμπλ στο πρωτάθλημα κολύμβησης.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του τρεμπλ στην κολύμβηση καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής στους Άνδρες, στις Γυναίκες και φυσικά στη Γενική Βαθμολογία. Το φετινό είναι το 59ο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος και το 23ο σερί. Παράλληλα οι Πειραιώτες πανηγύρισαν το 23ο τρεμπλ τα τελευταία 30 χρόνια, διάστημα στο οποίο μετρούν 29 πρωταθλήματα Γενικής Βαθμολογίας, 27 πρωταθλήματα Ανδρών και 26 πρωταθλήματα Γυναικών.

Συνολικά δηλαδή 82 πρωταθλήματα (Ανδρών, Γυναικών, Γενικής) από το 1989 για τον αιώνιο πρωταθλητή και πολυνίκη Ολυμπιακό. Τέλος, με τα τρία πρωταθλήματα στην κολύμβηση ο αριθμός των τροπαίων του συλλόγου μας σε πανελλήνιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη φετινή σεζόν έφτασε στους 21!

Ο Ολυμπιακός στην κολύμβηση από το 1969 και μετά έχει χάσει μόλις δυο πρωταθλήματα στη γενική βαθμολογία. Το 1987 από τον ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα και το 1995 από τον ΑΝΟΓ στο ΟΑΚΑ, σε ένα πρωτάθλημα που κρίθηκε στα δικαστήρια και το κατέκτησε η ομάδα της Γλυφάδας αφού κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα