Έλαμψε το Αιγάλεω στη Βουλγαρία


Εξαιρετική η παρουσία της ομάδας του Αιγάλεω στο μίτινγκ κολύμβησης «CVETNITSA» στη Βουλγαρία.

Στη Σόφια βρέθηκε το Αιγάλεω για να λάβει μέρος σε μίτινγκ κολύμβησης, με τη συμμετοχή συνολικά 30 ομάδων και 600 αθλητών και αθλητριών από τέσσερις χώρες.

Το Αιγάλεω κατάκτησε την πρώτη θέση με 9 χρυσά, 7 ασημένια ισάριθμα χάλκινα μετάλλια, ενώ ο Άγγελος Σκούρας με 6 χρυσά και 1 χάλκινο, πήρε τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή των αγώνων. Τρίτη η Γεωργία Λάζου στην κατηγορία 12 ετών, σύμφωνα με την επίδοσή της στα 50μ. ύπτιο.



Ο αρχιπροπονητής του «Σίτι», Αντώνης Μήλας αφού συνεχάρη και τους ανθρώπους του Ευβοϊκού που ήταν μαζί τους στο ταξίδι στη Βουλγαρία, σχολίασε:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας που εκπροσώπησαν επάξια την ομάδα μας αλλά και τη χώρα. Ευχαριστούμε την ομοσπονδία της Βουλγαρίας που δέχτηκε να λάβουμε μέρος στους αγώνες, την ομάδα «ΟΛΙΜΠΙΑ» και την πρόεδρο Τάνια Μπογκομίλοβα για την πρόσκληση και την όμορφη φιλοξενία. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ήταν η αρχή για τέτοιου είδους εγχειρήματα που ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα μας και δημιουργούν σχέσεις και εμπειρίες ζωής στους αθλητές μας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα