Επίσημο: Ανακοίνωσε Νίκο Γέμελο ο Ιωνικός!

Στο «τιμόνι» του κολυμβητικού τμήματος του Ιωνικού θα βρίσκεται εφεξής ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γέμελος, καθώς ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα της Νίκαιας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ιωνικού αναφέρει για την πρόσληψη του Νίκου Γέμελου:

«Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό τεχικό της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης, Νίκο Γέμελο.

Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή, με λαμπρή καριέρα και ως αθλητής, που ανδρώθηκε και κατέκτησε μεγάλες διακρίσεις στον Ολυμπιακό.

Στο βιογραφικό του μετράει μεταξύ άλλων 5 Ολυμπιακές παρουσίες, την στιγμή που έχει οδηγήσει τους αθλητές του σε μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2014, αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στην Ελλάδα, μέσα από την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ.

Ο Νίκος Γέμελος θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Κολυμβητικού τμήματος του Ιωνικού, και θα σηματοδοτήσει την σπουδαία εποχή που ξεκινάει για την πισίνα του συλλόγου μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έναρξη συνεργασίας του Γέμελου με τον Ιωνικό δεν θα επηρεάσει την επαγγελματική του σχέση με τον Ολυμπιακό, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα συνεχίσει να προσφέρει ως προπονητής των «ερυθρόλευκων».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα