Νίκησε και χτίζει αυτοπεποίθηση η Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη πέτυχε την πρώτη νίκη της στη θερινή σεζόν και μπορεί το άλμα της να μην ήταν αυτό που θα ήθελε, ωστόσο η ίδια δεν χάνει την αισιοδοξία της και συνεχίζει να χτίζει την αυτοπεποίθησή της.

Eurokinissi

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε το Γκαλά της Φιλοθέης με επίδοση 4,60 μέτρα, πίσω από την δεύτερη Γιαρισλέι Σίλβα (4,50 μ.) και την τρίτη Ελένη Πόλακ (4,35 μ.).

Σαφώς και τα 4,60 μ. είναι επίδοση κάτω από τις δυνατότητες της κορυφαίας επικοντίστριας στον κόσμο. Είχε τρία αποτυχημένα άλματα στα 4,70 μ. όμως η ίδια θεωρεί πως σωματικά και ψυχικά είναι πολύ καλά και το μόνο που μένει είναι να βρει και πάλι την αυτοπεποίθησή της.

Μιλώντας μετά τον αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ τόνισε πως “ήρθαμε με καλύτερη διάθεση, έχει πάει καλύτερα και η προπόνηση από τα μέσα Μαρτίου και μετά, αν και αυτό δεν φαίνεται ακόμα στους αγώνες, δεν είχα διαφορετικά άλματα. Σωματικά και ψυχικά είμαι καλά, αλλά χρειάζεται να δουλέψω στην αυτοπεποίθηση για να φτάσω εκεί που θέλω. Ελπίζω τέλη Ιουνίου να έχω το 4,70 μ., και μετά τα 4,80 μ. και να πάμε στο Ευρωπαϊκόκαι πρόσθεσε: “Ας βγει καλός ο καλός αγώνας μόνο στο Ευρωπαϊκό… Αθλητισμό κάνουμε, όλοι περνούμε από τραυματισμούς. Ευτυχώς μου έτυχε σε χρονιά ευρωπαϊκού. Πρέπει να ξεπεράσουμε το σύνδρομο του… αλά πέρσι, να συνειδητοποιήσουμε ότι το πέρσι πέρασε και να δούμε τι γίνεται τώρα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είμαστε σε άλλο επίπεδο, κάθε προπόνηση πάει καλύτερα, κάθε αγώνας πάει καλύτερα, χτίζουμε αυτοπεποίθηση”.


Στον ίδιο αγώνα σημαντική επιτυχία σημείωσε η Αριάδνη Αδαμοπούλου, η οποία με άλμα στα 4,15 μέτρα έπιασε το όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Τάμπερε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα