Καλή εμφάνιση των Ελληνίδων αθλητριών στα 400 μέτρα στη Βιέννη

Θετικό ήταν το ξεκίνημα στη νέα χρονιά των Ελληνίδων αθλητριών που συμμετείχαν στο αγώνισμα των 400 μέτρων στο μίτινγκ της Βιέννης.

Η Ειρήνη Βασιλείου άνοιξε σήμερα (30/1) τη χρονιά στο μίτινγκ της Βιέννης, όπου διένυσε τα 400 μέτρα σε χρόνο 53.91 και έδειξε ότι σύντομα θα είναι σε θέση να σημειώσει καλύτερες επιδόσεις.

Η έμπειρη αθλήτρια επέλεξε να περάσει σχετικά αργά τα πρώτα 200 μέτρα με αποτέλεσμα να μείνει πίσω. Παρ' όλα αυτά περίπου 120 μέτρα πριν από το φινάλε ανέβασε τον ρυθμό της και τελικά τερμάτισε πρώτη στη σειρά της και έβδομη στο σύνολο.

Καλό ήταν το ντεμπούτο και της Ελπίδας Καρκαλάτου που διένυσε την ίδια απόσταση σε 54.68, καταλαμβάνοντας τη 15η θέση. Βρέθηκε πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (54.51), το οποίο δείχνει πως είναι θέμα χρόνου να βελτιώσει.

Επίσης, η Ανδριάνα Φέρρα, η οποία επέστρεψε πέρσι στη δράση μετά από μακρά απουσία λόγω τραυματισμών, συμμετείχε και αυτή στον αγώνα της ίδιας απόστασης, όπου πέτυχε επίδοση 55.83, που της έδωσε τη 19η θέση. Ήταν η πρώτη κούρσα της στο 400άρι ύστερα από τριάμισι χρόνια!

Στο απογευματινό πρόγραμμα του μίτινγκ είναι προγραμματισμένες τέσσερις ακόμα ελληνικές συμμετοχές. Συγκεκριμένα αυτές του Χρήστου Κοτίτσα στα 800 μέτρα, της Βασιλείου ξανά αλλά στα 200 μέτρα αυτή τη φορά, της Κωνσταντίνας Γιαννοπούλου στα 800 μέτρα και, τέλος, του Ανδρέα Δημητράκη στα 1.500 μέτρα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα