Κυριακοπούλου: Ακύρωσε τη συμμετοχή της στους αγώνες σε Ρουέν και Λιεβέν

Για προληπτικούς περισσότερο λόγους η Νικόλ Κυριακοπούλου απέσυρε τη συμμετοχή της από τα μίτινγκ στο Ρουέν και στο Λιεβέν, τα οποία θα διεξαχθούν σε λίγες ημέρες.

Σε αναπροσαρμογή του προγράμματος της χειμερινής περιόδου επέλεξε να προχωρήσει η Νικόλ Κυριακοπούλου εξαιτίας ενός ελαφρού τραυματισμού, προκειμένου να μη χειροτερέψει η κατάστασή της.

Για την ακρίβεια, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ είχε μια μικρή ενόχληση στο ισχίο, την οποία δεν ήθελε να επιβαρύνει. Υποβλήθηκε σήμερα (4/2) σε μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιος τραυματισμός, για να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτη την προετοιμασία της.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 στο Βερολίνο αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή της από δύο επικείμενα μίτινγκ. Συγκεκριμένα είχε κλείσει θέση τόσο στον αγώνα στο Ρουέν, που θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου, όσο και στον αντίστοιχο που θα διεξαχθεί στο Λιεβέν τρεις ημέρες αργότερα (9/2).

Παρ' όλα αυτά, αν τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι καλά, η Κυριακοπούλου θα πάρει μέρος κανονικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η έμπειρη αθλήτρια ευελπιστεί να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Τορούν (4-7 Μαρτίου), όπου θα υπερασπιστεί το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στην προηγούμενη διοργάνωση της Γλασκόβης το 2019.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα