Στίβος: Θα γίνει κανονικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ

Η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων αποφάσισε να επιτρέψει τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου σε λίγες ημέρες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Κανονικά θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατά το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο 12-13 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων έλαβε την εν λόγω απόφαση και αναμένεται να περιληφθεί στη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα αναρτηθεί τις επόμενες ώρες.

Η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία τόσο με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού όσο και με την Πολιτική Προστασία, προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος που θα πιστοποιηθεί η εξαίρεση μετακίνησης αθλητών και αθλητριών από νομό σε νομό, καθώς και η μετακίνησή τους το Σάββατο (13/2) μετά τις 6:00 το απόγευμα.

Τις επόμενες ημέρες η ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού αναμένεται να ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες που θα αφορούν τον τρόπο διεξαγωγής της φετινής ιδιαίτερης -λόγω των συνθηκών της πανδημίας- διοργάνωσης στο φαληρικό στάδιο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα