Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18: Πανελλήνιο ρεκόρ από την Αντωνιάδη στα εμπόδια

Η Μαρία-Νικολέτα Αντωνιάδη συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας εμποδίων, που ήταν 13.85 και ανήκε στην Ηρώ Συνολάκη.

Στο Κράλιεβο της Σερβίας διεξάγεται το Βαλκανικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18. Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι μίας ημέρας κι έτσι η δράση ξεκίνησε νωρίς το πρωί και κορυφώθηκε το απόγευμα. Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε στη διοργάνωση από εννέα αθλητές και 11 αθλήτριες, που παρότι βρίσκονται στο φινάλε της σεζόν είχαν την ευκαιρία να κυνηγήσουν καλές εμφανίσεις.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η νεαρή αθλήτρια των ψηλών εμποδίων, Μαρία- Νικολέτα Αντωνιάδη, που διένυσε την απόσταση σε 13.67 (0,7) και συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας, που ήταν 13.85 και ανήκε στην Ηρώ Συνολάκη, από τις 25/6/2016. Η αθλήτρια συνδύασε τη νίκη της με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και η Αφροδίτη Τζατζιμάκη με βολή στα 64,98μ., ολοκληρώνοντας της χρονιά με μία ακόμη καλή παρουσία.

Στα 1.500μ. των αγοριών ο Αλέξανδρος-Διαμαντής Σκούρτης τερμάτισε στην δεύτερη θέση με 3.58.80 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στην ίδια απόσταση ο Θανάσης-Μάριος Ζυγόρης ήταν τέταρτος με 4.02.44.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα