Στίβος: Επιστρέφουν τα ιστορικά «Παπαφλέσσεια»!

Το καταξιωμένο ελληνικό μίτινγκ «Παπαφλέσσεια» επανέρχεται δριμύτερο με στόχο να επανεισαχθεί στο αγωνιστικό καλεντάρι των κορυφαίων Ελλήνων και Ευρωπαίων αθλητών και αθλητριών.

Ένα από τα ιστορικότερα ελληνικά μίτινγκ, τα «Παπαφλέσσεια», αναμένεται να επιστρέψει φέτος δυναμικά στο ελληνικό και ευρωπαϊκό καλεντάρι.

Η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, δήμου Καλαμάτας, Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Μεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου και ΣΕΓΑΣ εκτιμάται ότι θα δώσει στα «Παπαφλέσσεια» την ώθηση που χρειάζονται.

Σκοπός είναι η ιστορική διοργάνωση να μπορέσει από την επόμενη κιόλας χρονιά να ενταχθεί στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα και να αποτελέσει ξανά πόλο έλξης κορυφαίων Ελλήνων και ξένων αθλητών και αθλητριών.

Υπενθυμίζεται ότι ο καταξιωμένος αθλητισμός θεσμός «Παπαφλέσσεια» αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια μια σειρά από προβλήματα, τα οποία αναμένεται να ξεπεραστούν με την υπογραφή της σύμβασης, η οποία εγκρίθηκε σήμερα (8/11) ομοφώνως από το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα