Στίβος: Πέθανε από κορονοϊό ο προπονητής Γιάννης Φράγγογλου

Ο ελληνικός στίβος θρηνεί τον χαμό του τεχνικού των ριπτικών αγωνισμάτων στον ΟΦΚΑ Σερρών και εκπαιδευτικού Γιάννη Φράγγογλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του χτυπημένος από τον κορονοϊό στα 56 του χρόνια.

Μία ακόμη μεγάλη απώλεια μετράει η οικογένεια του στίβου, αφού έφυγε από τη ζωή ο προπονητής και εκπαιδευτικός Γιάννης Φράγγογλου.

Ο 56χρονος τεχνικός του ΟΦΚΑ Σερρών διαγνώστηκε πριν από εβδομάδες με κορονοϊό και τελικά απεβίωσε το βράδυ της Παρασκευής (3/12) στο νοσοκομείο Σερρών, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος.

Ο Φράγγογλου με την προπονητική δουλειά του είχε αναδείξει πολλούς αθλητές των ριπτικών αγωνισμάτων, ενώ εξίσου σπουδαίο ήταν και το εκπαιδευτικό έργο του στα σχολεία της ευρύτερης περιοχής.

Η απώλειά του γέμισε θλίψη την κοινωνία των Σερρών, αλλά και την οικογένεια του ελληνικού στίβου που έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα