Τσιάμης: «Μπορώ και πάνω από 17 μέτρα»!

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την απόδοσή του και φυσικά το μετάλλιο, ενώ ευελπιστεί να κάνει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον παρά τα 36 του χρόνια!

Ο Δημήτρης Τσιάμης τόνισε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, αν και το επίπεδο δεν ήταν πολύ υψηλό, γενικότερα στο Ευρωπαϊκό. Έκανα αυτό που έπρεπε, περίμενα ίσως και κάτι καλύτερο, αλλά έφτασε η επίδοση για να πάρω το χάλκινο μετάλλιο. Είμαι ευχαριστημένος και ευελπιστώ και στους επόμενους αγώνες να κάνω κάτι αντίστοιχο».

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ με 17.55 μ. παρά τα 36 του χρόνια παραμένει με αυτοπεποίθηση για άλματα πάνω από 17 μέτρα: «Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθούν αθλητές για να κάνουν ανάλογα άλματα. Περνάει μια φάση ο στίβος. Εγώ πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πάνω από 17 μέτρα, φαντάσου! Ελπίζω να δούμε ακόμα καλύτερα άλματα στο μέλλον».

Παράλληλα, ο Τσιάμης αφιέρωσε το μετάλλιο «στην οικογένειά μου, στον προπονητή μου, σε όλους όσοι με στηρίζουν και στους προπονητές της ομοσπονδίας που ήταν εδώ και μας στήριξαν».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα