Χ. Φραντζεσκάκης στο fosonline.gr: "Τώρα, μια καλή θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα" (vid)

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης που έκανε Παγκόσμια πρώτη επίδοση για φέτος στην σφυροβολία, μιλάει για την επιτυχία του στο fosonline.gr.

Ο Χανιώτης αθλητής του Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος με αυτή του την εμφάνιση έκανε 2 πανελλήνια ρεκόρ και έγινε ο πρώτος Έλληνας έφηβος αθλητής που ξεπερνάει το φράγμα των 80,00 μ. στη σφυροβολία. Το σημαντικότερο επίτευγμα είναι ότι έγινε ο κορυφαίος αθλητής στον κόσμο στην κατηγορία του για φέτος.

Οι δηλώσεις

Για το ρεκόρ: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος μιας και έκανα πολλά παραπάνω μέτρα από αυτά που είχα στόχο, δεν το περίμενα καθόλου επειδή είχα και έναν τραυματισμό αλλά όλα καλά."

Για αυτούς που τον βοήθησαν να φτάσει σε αυτό το ρεκόρ: "Πρώτα από όλα ο προπονητής μου Κώστας Παπαμαρκακης, οι συναθλητές μου και η οικογένεια μου. Όλοι αυτοί που ήταν δίπλα μου."

Για τους στόχους του: "Οι στόχοι μου είναι να πάρω μια καλή θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Εκεί παίζει ρόλο η ψυχολογία και όχι τα μέτρα που έχει ρίξει ο καθένας."

INFO: Ο Χρήστος το Πανελλήνιο ρεκόρ το "πήρε" από τον καλό του φίλο και συναθλητή στον Γ.Σ Ελευθέριου Βενιζέλου, Μιχάλη Αναστασάκη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα