Στα... χαμηλά οι Πεσιρίδου και Πόλακ

Μακριά από τον καλό τους εαυτό ήταν οι Ελισάβετ Πεσιρίδου και Ελένη Πόλακ σε μίτινγκ που πήραν μέρος σε Έρφουρτ και Παρίσι αντίστοιχα.

Στο μίτινγκ του Έρφουρτ ξεκίνησε τους αγώνες της στη σεζόν η Ελισάβετ Πεσιρίδου. Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα 60μ. εμπ. με 8.31, μένοντας μακριά από τις προσδοκίες της για το ντεμπούτο της στη χρονιά.

Η 28χρονη έκανε αρκετά λάθη στη διάρκεια της κούρσας, χτύπησε τρία εμπόδια, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να συνοδεύσει την παρουσία της με μία καλή επίδοση. Η αθλήτρια του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου από τη Γερμανία θα ταξιδέψει στην Τσεχία, ώστε να τρέξει στο μίτινγκ που θα γίνει στην Οστράβα στις 5/2.

Μακριά από τις πραγματικές της δυνατότητες έμεινε και η Ελένη Πόλακ, η οποία συμμετείχε σε μίτινγκ κλειστού στίβου στο Παρίσι. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ξεκίνησε τον αγώνα της στο επί κοντώ στα 4,21μ., ύψος στο οποίο, όμως, έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες κι έτσι ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία της στη διοργάνωση.

Η 24χρονη πριν από λίγες ημέρες ξεπέρασε τα 4,65 μ. σε ημερίδα του Αγίου Κοσμά, επίδοση που θα έχει την ευκαιρία να επαναλάβει στις επόμενες αγωνιστικές της εμφανίσεις, αρχικά στο μίτινγκ της Στοκχόλμης (11/2) κι έπειτα στη διοργάνωση που θα γίνει στην πόλη Βαν ντε Ρέιγ (14/2).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα