Σόντερλινγκ: «Έψαχνα στο google τρόπους να αυτοκτονήσω»

Ο Σουηδός τενίστας Ρόμπιν Σόντερλινγκ που είχε φτάσει στο Νο.4 του κόσμο αποκάλυψε την ψυχολογική καταρράκωση που αντιμετώπισε και τι φάσμα της αυτοκτονίας με το οποίο ήρθε κοντά.  

Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτει ο Ρόμπιν Σόντερλινγκ, για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν και το φάσμα της αυτοκτονίας με το οποίο είχε έρθει αντιμέτωπος.

«Έψαχνα στο google τρόπους για να αυτοκτονήσω», παραδέχτηκε ο Σουηδός τενίστας που έφτασε έως το Νο4 του κόσμου και μάλιστα το 2009 ήταν ο πρώτος που κατάφερε και κέρδισε τον Ράφαελ Ναδάλ σε Roland Garos.

Ο Σόντερλινγκ μιλώντας για την ψυχολογική του κατάσταση εκείνα τα χρόνια, συμπλήρωσε πως «καθόμουν στο διαμέρισμά μου και χάζευα ανέκφραστος, ο μικρότερος θόρυβος μού προκαλούσε πανικό. Έπεφτε ένα χαρτί στο χαλί και τρόμαζα τόσο πολύ που έπεφτα στο πάτωμα».

Μιλώντας για την περίοδο που βρίσκονταν στο τέλος της καριέρας του, είπε: «Ήμουν σε πανικό, άρχισα να κλαίω. Γύρισα πίσω στο ξενοδοχείο, έπεσα στο κρεβάτι, πανικοβαλλόμουν όποτε έπρεπε να γυρίσω στο γήπεδο. Για πρώτη φορά δεν μπορούσα να το κάνω».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα