Η Σάκκαρη πήρε εκδίκηση και πρόκριση από την Σουάρεζ Ναβάρο

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό της βγάζοντας νοκ-άουτ την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο στον 2ο γύρο του Ρολάν Γκαρός!

Η Ισπανίδα μετρούσε δυο νίκες σε ισάριθμες μεταξύ τους αναμετρήσεις αλλά η Μαρία ήταν αποφασισμένη να μην την αφήσει να χαρεί και τρίτη. Πραγματοποιώντας απίθανη εμφάνιση έφτασε στο 7-5, 6-3 με τρόπο εμφατικό και πέρασε στις «32» της διοργάνωσης.

Στα 22 της χρόνια κατάφερε ήδη ό,τι και η Ελένη Δανιηλίδου. Να έχει παρουσία στον 3ο γύρο όλων των τουρνουά του Γκραν Σλαμ (Αυστραλιανό Όπεν, Ρολάν Γκαρός, Γουίμπλεντον και Όπεν των ΗΠΑ)

Ο αγώνας της με το Νο 23 της παγκόσμιας κατάταξης είχε διάρκεια 85 λεπτά. Οι δυο παίκτριες έσπασαν η μια το σερβίς της άλλης στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά η Σουάρεζ Ναβάρο έκανε άλλο ένα μπρέικ και προηγήθηκε 5-3. Είχε μάλιστα σετ-πόιντ (30-40) που η Μαρία το έσβησε γρήγορα και παίρνοντας τα επόμενα δυο γκέιμ κατέκτησε το σετ.

Στο 2ο σετ η Σάκκαρη ήταν πολύ επιθετική ενώ η Σουάρεζ Ναβάρο, δίχως ψυχολογία, έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο. Η Μαρία προηγήθηκε 5-1 για να πάρει στο τέλος το σετ με 6-3.

Επόμενη αντίπαλός της, την Παρασκευή, η Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα, Νο14 του ταμπλό, που κέρδισε με 6-3, 6-3 την Κίρστεν Φλίπκενς από το Βέλγιο. Με την πρόκρισή της στον 3ο γύρο πραγματοποίησε άλμα στην παγκόσμια κατάταξη και φλερτάρει με το Νο 33 (από 38 που είναι σήμερα).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα