Ήττα και αποκλεισμός του Τσιτσιπά από τον Ράονιτς (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να βρει τις απαντήσεις στο σερβίς του Μίλος Ράονιτς και αποκλείστηκε στον ημιτελικό γύρο του τουρνουά στο Σινσινάτι.

Για 2η φορά μέσα στη χρονιά, ο Μίλος Ράονιτς αποτέλεσε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας, γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (7-6 (5), 6-3) και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του τουρνουά στο Σινσινάτι.

Ο νικητή Ράονιτς έκανε έναν φανταστικό αγώνα, τον οποίο ολοκλήρωσε με 28 winners και 16 αβίαστα λάθη, ενώ από τη μεριά του ο Τσιτσιπάς, είχε απολογισμό 17 winners και 11 αβίαστα λάθη. Στο πρώτο σετ, ο «Στεφ» προηγήθηκε και με 2-0 στο tie-break, αλλά ο Καναδός πήρε αμέσως πίσω το mini-break και του έκανε ακόμα ένα mini-break, για να κερδίσει το tie-break με 7-5.

Ο Ράονιτς δεν κατέβασε στροφές και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με αποτέλεσμα στο δεύτερο σετ να προηγηθεί με 3-1 και να πάρει ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη, την οποία πανηγύρισε σε 1 ώρα και 37 λεπτά αγώνα, «σφραγίζοντας» την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τζόκοβιτς ή Μπαουτίστα Αγκούτ.

Από τη μεριά του ο Τσιτσιπάς, θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη, όπου τη Δευτέρα (31/8) ξεκινάει το US Open. Στον 1ο γύρο του αμερικανικού Grand Slam, o Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Άλβερτ Βινιόλας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα