Επιτέθηκαν ρατσιστικά στον Μονφίς επειδή έχασαν στο... στοίχημα!

Θύμα ρατσιστικών επιθέσεων στο διαδίκτυο έπεσε ο Γκαέλ Μονφίς, καθώς ο αποκλεισμός του στο Italian Open προφανώς κόστισε... στοιχηματικά σε κάποιους!

Πέρα από δημοφιλές άθλημα γενικότερα, το τένις αποτελεί πεδίο στοιχηματισμού για αρκετούς λάτρεις του είδους, γεγονός που πολλές φορές προκαλεί ευτράπελα που ξεφεύγουν από τη σφαίρα της απλής... καζούρας.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Γκαέλ Μονφίς, ο οποίος μετά τον αποκλεισμό του από το Italian Open με «θύτη» τον Γερμανό Ντόμινικ Κέπφερ (2-6, 4-6), έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στο διαδίκτυο.

Δράστες ήταν κάποιοι παίκτες του στοιχήματος οι οποίοι προφανώς είχαν ποντάρει στη νίκη του Μονφίς, ο οποίος αποτελούσε το μεγάλο φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να χάσουν χρήματα και παράλληλα την ψυχραιμία τους.

Ως αποτέλεσμα, ξέσπασαν στον Γάλλο τενίστα με χυδαίες εκφράσεις, γεγονός που καταδικάστηκε μεν από όλους, το οποίο όμως είναι αρκετά σύνηθες σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ο ίδιος ο Μονφίς μοιράστηκε δημόσια μία από τις σχετικές επιθέσεις, στις οποίες ο απαράδεκτος «φίλος» του τένις τον χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «σκλάβο», «μπάσταρδο» και «ηλίθια μαύρη μαϊμού»:

Και κάποια άλλα παρεμφερή σχόλια κατά του Μονφίς:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα