Μεγάλος ημιτελικός Ναδάλ-Ντελ Πότρο στο Ρολάν Γκαρός

Ράφαελ Ναδάλ και Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο έκλεισαν ραντεβού για τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ εμφανίστηκε θυελλώδης στη δεύτερη μέρα του αγώνα του με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και έφτασε με άνεση στο 4-6, 6-3, 6-2, 6-2. Προκρίθηκε έτσι για 11η φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου παραμένει αήττητος. Ο Ισπανός έχει τώρα ρεκόρ του στο τουρνουά 84-2 νίκες

Αντίπαλός του στα ημιτελικά θα είναι ένας άλλος Αργεντινός, πολύ περισσότερο αναγνωρίσιμος. Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, ο επονομαζόμενος «Πύργος του Ταντίλ».

Ο Ντελ Πότρο από την πλευρά του νίκησε με 3-1 σετ τον Κροάτη Μάριν Τσίλιντς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά για πρώτη φορά μετά το 2009! Μετά την επιστροφή του από τραυματισμό ο Αργεντινός μετρά φέτος δυο ημιτελικούς στα τελευταία 3 Γκραν Σλαμ.

Σε έναν αγώνα με πολλούς άσους (19 για τον Del Potro, 18 για τον Cilic) και λίγα break, ο Juan Martin Del Potro επιβλήθηκε του Marin Cilic με 7-6 (5), 5-7, 6-3, 7-5 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Roland Garros, όπου θα επιστρέψει μετά από 9 χρόνια!

Ο αγώνας είχε διακοπεί χτες στο τέλος του 1ου σετ λόγω της βροχής με το σκορ στο 5-5 στο τάι-μπρέικ. Ολοκληρώθηκε σήμερα, οπότε και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 7-6 (5), 5-7, 6-3, 7-5 υπέρ του Ντελ Πότρο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα