Paris Masters: Πρόωρος αποκλεισμός για Τσιτσιπά από τον εξαιρετικό Ουμπέρ (highlights)

Παρότι αντεπιτέθηκε και πήρε το δεύτερο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στον εξαιρετικό Ουγκό Ουμπέρ και αποκλείστηκε πρόωρα από το Paris Masters.

Το πλέον απευκταίο σενάριο ίσχυσε τελικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Παρίσι, καθώς ο Έλληνας άσος γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ από τον Ουγκό Ουμπέρ και αποκλείστηκε πρόωρα από το τουρνουά του Παρισιού.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε... φουριόζος το ματς καθώς προηγήθηκε με 3-0 γκέιμ, ωστόσο κάπου εκεί ο Γάλλος αφυπνίστηκε και τελικά πήρε το σετ στο τάι μπρέικ.

Η απάντηση του Τσιτσιπά ήταν με το ίδιο... νόμισμα στο δεύτερο σετ (νίκη στο τάι μπρέικ), έτσι όλα έμελλε να κριθούν στο τρίτο, το οποίο επίσης κρίθηκε στο τάι μπρέικ!

Εκεί ο Ουμπέρ ήταν πιο ψύχραιμος, για να φτάσει στη νίκη με 7-6 (4), 6-7 (6), 7-6 (3), αφήνοντας εκτός τουρνουά τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Η ήττα ήρθε παρά τους 19 άσους του Τσιτσιπά (έναντι 10 του Ουμπέρ), σε ένα κατά τα άλλα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι, με αμφότερους τους αθλητές να έχουν από 2/9 μπρέικ, ενώ οι συνολικοί πόντοι τους στον αγώνα ήταν 127 για τον Γάλλο και 129 για τον Έλληνα τενίστα!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα