Ο πατέρας του Τσιτσιπά υπερασπίστηκε τον γιο του για τα Harrods: «Οι Έλληνες να επιδιώξουν ποιότητα»

Η τοποθέτηση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα Harrods στην Ελλάδα έφερε αντιδράσεις και ο πατέρας του βγήκε δημόσια να υπερασπιστεί τον γιο του.

Πριν λίγες μέρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μία ανάρτηση στο twitter, η οποία και συζητήθηκε. Σε μία δύσκολη περίοδο, τόσο από από θέμα υγείας, όσο και από οικονομικής πλευράς, δήλωσε πως η Ελλάδα θα πρέπει να αποκτήσει Harrods. «Χρειάζεται κάποιος να χτίσει Harrods στην Ελλάδα. Είναι ώρα να γίνει». Το σχόλιο έφερε πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

O πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, θέλησε να ρίξει τους τόνους, αλλά και να υπερασπιστεί το παιδί του. Μιλώντας στην κάμερα του OPEN σχολίασε τα εξής: «Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση, μπορεί κάποιοι να σχολίασαν κάπως περίεργα, αλλά νομίζω και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο –όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο- επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods; Υπάρχουν τόσα άλλα πολυκαταστήματα και να μην υπάρχουν Harrods. Ο Στέφανος, που είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες. Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια πολυκαταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους».

Μάλιστα, όταν έγινε η σύγκριση για το φιλανθρωπικό έργο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, απάντησε: «Ο Στέφανος μέχρι τώρα έχει δώσει χρήματα στο Μαζί για το Παιδί ή σε άλλους οργανισμούς χωρίς να το ανακοινώνει.Είναι τεράστια αυτά που έχει κάνει… Αυτό που έχει κάνει ο Στέφανος στην Αυστραλία και ακόμα ισχύει αυτό είναι ότι υπήρχαν κάποιοι Ελληνες επιχειρηματίες που έφτιαξαν κάποια προϊόντα με το όνομα του Στέφανου και ο Στέφανος κάνει δωρεά όλα αυτά τα χρήματα τα τελευταία τρία χρόνια, χωρίς να κρατήσει ούτε ένα ευρώ στο Μαζί για το Παιδί».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα